Szolgáltatások

Tekintse meg az MBF által nyújtott szolgáltatásokat!

Szemináriumok

SzemináriumokAz MBF Szeminárium azoknak a szakembereknek és laikusoknak nyújt iránymutatást a megadott témákban, akik kiváncsiak a legújabb fejlesztésekre és eredményekre, akik hajlandóak vitázni az innovatív megoldásokról, akik nyitottak az együttműködésre és az együtt gondolkodásra

Tagság

TagságA Magyar Biztonsági Fórum Egyesületet alapvetően a Magyaroszágon működő termelő és logisztikai nagyvállalatok biztonsági vezetői alapították. Minden egyes tagunk valamely szakterület elismert szakértője és aktív művelője.

Díjaink

szeminariumokAz MBF azzal céllal hozta létre az alábbi díjakat, hogy tisztelegjen a díjak névadói és családtagjai előtt, s egyúttal megfelelő eszközt teremtett arra, hogy megbecsülését és elismerését kifejezhesse a díjazottak felé.

Átvilágítás, tanácsadás

Átvilágítás, tanácsadásMint azt az MBF alakulásakor kijelentette: műhely és fórum szerepét kívánja betölteni a hazai biztonságvédelmi szakmai szereplői számára. A felhalmozott tapasztalatot és tudást pedig meg kívánja osztani a piaci szereplőkkel, legyenek azok szolgáltatók vagy biztonsági szolgáltatást igénybe vevők.

Események

14

Október
Egy korty, egy rakéta, egy csík..., egy csík....
MBF Szeminárium a munkahelyi drog-és alkoholfogyas...

20

Május
Dr. Nógrádi György professzor lesz az MBF vendége

14

Május

16

Április

11

Március
IV. MBF Konferencia, ezúttal Siófokon

Partnerek